Vitra|Vitra|Vitra|Vitra|Vitra|Vitra||Turn up the colour: Vitra Office’s bright, bold “work boxes” are meant for small meetings or solitary thinking|The “private work pit”, a sunken area with felt-lined work spaces|The relocated library, with a glimpse through to the project room|An (almost) paper-free office means that a photocopying area can be replaced by relaxed meeting space|A battalion of Vitra’s mobile storage caddies stand to attention|Sign of the times: the new multi-media room eats into what was previously another photocopying area||
17 May 2011

Vitra office by Sevil Peach

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Instagram





Workplace | Design | Architecture