Dominique Wehrli and Bureau De Bank|Dominique Wehrli and Bureau De Bank|Dominique Wehrli and Bureau De Bank|Dominique Wehrli and Bureau De Bank|Dominique Wehrli and Bureau De Bank|Dominique Wehrli and Bureau De Bank|Dominique Wehrli and Bureau De Bank|DomThe various shades of red and brown reinforce the idea of ‘earth’|Storage units hanging from the ceiling are known as ‘stalagtites’|The reception desk and its grass inlay are central to the ‘forest’ floor|The ‘forest’ area, on the building’s seventh floor, is also home to the marketing team|Green curtains give glass meeting rooms the air of a magician’s box|The accounting department is located in what feels like loft space|After planning objections, the roof was redesigned in a week|Geometric shapes divide space and control movement of people|White walls and furniture are set against blue floors|Box kite-style lights illuminate the canteen||
16 Mar 2011

Office Nest HQ by OOS AG and Bureau De Bank

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Instagram


Workplace | Design | Architecture