David Giles|David Giles|David Giles|David Giles|David Giles||Retouchers work in booths surrounded by adjustable black louvres|Retouching calls for a neutral working environment|Bakelite light switches were sourced from Germany|Aluminium discs, each with a central bulb, forms the kitchen lighting|Malouin has extended the parquet floor up the walls, an irreverent touch||
17 Oct 2012

Touch Digital’s HQ by Post-office

Words by Emily Pacey

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture