Will Pryce|Will Pryce|Will Pryce|Will Pryce||The book-free “library”, where big business can be a little more informal|The chairman’s office; a dining table replaces the traditional forboding desk|The main working areas will be customised over time by their incumbents|Existing pine panelling was stained to match the dark oak window shutters||
19 Mar 2012

Squire and Partners sumptuous Mayfair fit-out

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Instagram


Workplace | Design | Architecture