||||||||A serenely minimal reception area puts all the focus on the news output on the screens|Ceiling detail|The newsroom, with its swooping desks, is occasionally used as a backdrop for filming|Informal meetings and coffee in the light-filled kitchen area|Control rooms and edit suites are sited in the core, screened off by curved walls of glass||
29 Apr 2015

Al Jazeera’s new HQ at the cutting edge of The Shard

Words by Clare Dowdy

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture