Philippe Ruault and MVRDV/TeleTech|Philippe Ruault and MVRDV/TeleTech|Philippe Ruault and MVRDV/TeleTech|Philippe Ruault and MVRDV/TeleTech|Philippe Ruault and MVRDV/TeleTech|||The redeveloped building is kept plain, so it can support a range of uses|The mezzanine floor of the platform, with beanbags instead of desks for working|Installing a pre-fab wooden platform was an inexpensive way to add space|Staff can access the network from anywhere|The 2004 building, now enhanced with QR codes|Cheap, cheerful and very orange: the canteen||
17 Sep 2012

TeleTech offices by MVRDV

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

Instagram


Workplace | Design | Architecture