Richard Johnson|Richard Johnson|Richard Johnson|Richard Johnson|Richard Johnson||Eye-popping colour, and a slide.|The lobby area features a huge desk made from a wave of Corian|Space on top of the TV studio block is for collaborating (for lounging)|Meeting rooms are branded for each station: this one’s for kids’ channel YTV|Low workstation walls plus partially open storage help daylight to penetrate||
13 Apr 2012

Corus Quay by Quadrangle Architects

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture