LYCS Architecture|LYCS Architecture|LYCS Architecture||LYCS’s bright white converted roof space in a Hangzhou office tower|Access to the original lift shaft is retained via a surreal sub-glass staircase|Strip lighting set into the tops of the beams throws light onto the ceiling||
06 Dec 2011

LYCS designs own Hangzhou rooftop workspace

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture