Richard Waite|Richard Waite|Richard Waite|Richard Waite|Richard Waite|Richard Waite|Richard Waite|Richard Waite|Richard Waite||Social space: the atrium is the building’s showpiece|The bright cafe overlooks the canal and waterfront|ID:SR removed the partition wall dividing the atrium and canteen. The modular seating is by Hitch Mylius|The main reception infuses classic design with ambient light beams|The fifth-floor client reception mirrors the design on the ground floor to give an air of familiarity|Breakout space within the canteen. All freestanding furniture was supplied by Bene and B-Loose|Fifth-floor glass meeting boxes give mobile workers and clients privacy|Cellular offices are serviced by a central bank of admin desks|Fee-earner, or solicitor, offices overlook the atrium||
12 Feb 2011

ID:SR’s Bristol fit-out

Words by

Category: Interiors

Editor’s picks

Bentley unveils new designs for the home office at Milan Design Week 2024

Ligne Roset partners with MycoWorks to increase its use of mycelium-based materials

Vitra replaces its iconic Eames Plastic Chair with a recycled plastic model

Arper launches new table collection designed by Doshi Levien

Digital Material Hub Renée Materials is on a mission to reduce waste and boost creativity

Office noise: The UK’s productivity pitfall

New community space designed by Artefact opens in North London

Novocastrian launches new lighting collection inspired by Britain’s railways

Mosaic Factory’s latest Tile Collection merges contemporary art and traditional craft

Interiors

New community space designed by Artefact opens in North London

TR Studio merges wellness and art in its latest project for Reform Athletica

Locke opens its first Swiss aparthotel with interiors designed by Sella

Note Design Studio creates Scandi-inspired showroom for Tarkett

HTA unveils new office space in Hackney Wick

Art Nouveau meets brutalism in this latest offering of The Hoxton Berlin

Silver Linings: The latest TOG workplace takes inspiration from London’s historic Silver Vaults

Silversquare Guillemins coworking space in Liège, Belgium embodies a mix of art and craft

London’s Oxford Street Evolution: The Parcels Building’s transformative interiors designed by Piercy&Co

Instagram





OnOffice | Design at Work