|||||||||Architectus’ glazed atrium space|120-degree desks, plus bench workstations have replaced cubicles|Third spaces designed to up the “bump factor”|Better breakout space fosters a culture of more informal meet-ups|Splashes of colour enliven the numerous new touchdown points|The palette was inspired by Qantas’ urban, rural and coastal flight destinations|Each area of workspace has its own quiet space and meeting area|A broad staircase prompts the shift from heavy reliance on lifts||
12 May 2014

Hassell refurbishes Qantas’ HQ in Australia

Words by Pamela Buxton

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture