||||||||||The university cited Google’s innovative workplaces as a model for the Knowledge Dock|Oversized graphics in bold colours have made the 15-year-old building a more enticing place to visit|Students want quality facilities or they will move on, says Gensler|Graphics connect the two floors via the stairwell and used that visual language to differentiate floors|”It is not just about where you are located on a league table – it is about providing an adequate student experience”|The project was as much about connecting space as it was people|The project was as much about connecting space as it was people|Shared working spaces are distinctly businesslike in look|Colourful furniture tie in with the bold graphics||
03 Mar 2015

Gensler’s latest uni project draws on TMT office design

Words by

Category: Architecture

Editor’s picks

Bentley unveils new designs for the home office at Milan Design Week 2024

Ligne Roset partners with MycoWorks to increase its use of mycelium-based materials

Vitra replaces its iconic Eames Plastic Chair with a recycled plastic model

Arper launches new table collection designed by Doshi Levien

Digital Material Hub Renée Materials is on a mission to reduce waste and boost creativity

Office noise: The UK’s productivity pitfall

New community space designed by Artefact opens in North London

Novocastrian launches new lighting collection inspired by Britain’s railways

Mosaic Factory’s latest Tile Collection merges contemporary art and traditional craft

Interiors

New community space designed by Artefact opens in North London

TR Studio merges wellness and art in its latest project for Reform Athletica

Locke opens its first Swiss aparthotel with interiors designed by Sella

Note Design Studio creates Scandi-inspired showroom for Tarkett

HTA unveils new office space in Hackney Wick

Art Nouveau meets brutalism in this latest offering of The Hoxton Berlin

Silver Linings: The latest TOG workplace takes inspiration from London’s historic Silver Vaults

Silversquare Guillemins coworking space in Liège, Belgium embodies a mix of art and craft

London’s Oxford Street Evolution: The Parcels Building’s transformative interiors designed by Piercy&Co

Instagram





OnOffice | Design at Work