Gerard van Beek|Gerard van Beek|Gerard van Beek|Gerard van Beek|Gerard van Beek||Sitting in a Martian red landscape, Decos’s space-age workplace|Large angular internal voids are created by the building’s faceted shape|The upper floors contain desks and meeting areas, but there’s no fixed seating plan|The gleaming reception includes a board showing staff movement|Lunch pad: the kitchen/breakout space features imagery of men on the moon||
15 Sep 2011

Decos meteorite by Inbo

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Instagram


Workplace | Design | Architecture