Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner|Gareth Gardner||Strong colours give spaces more potential for filming digital projects|No amount of colourful furniture can counteract a Salford sky|ITV is settling in to new digs on three floors of Orange Tower in MediaCityUK|Exposed ceilings are put to good use as fixings, for lights, TVs and curtain rails|Curtain tracks run around the kitchen, so it can be segregated for meetings|The fourth-floor news studio, overlooking the Imperial War Museum North||
04 Nov 2013

ITV’s Salford home by ID:SR

Words by

Category: Interiors

Editor’s picks

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Creating innovative washrooms with Ideal Standard and Armitage Shanks

British Council for Offices celebrates the achievements of rising stars

Issue 161

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

Instagram





OnOffice | Design at work