|||||Beneath is digitally moulded facade, the building is just a box|The champagne-coloured finish is intended to look good across the seasons|The initial vertical and horizontal lines have been taken and twisted|Curved balconies fill the gaps between the pine-cone envelope and its cuboid inner core||
08 Sep 2014

InterContinental Davos by Oikios

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture