Tim Brotherton|||||||The mezzanine corridor leads to editing suites, a resource library and two small work pods|A bright red staircase leads up to the mezzanine level, and a bespoke plywood shelving system sits just beyond it|Floor-level LED lighting lends some dramatic flair|The second floor has open event space and a multicoloured kitchen running along the back wall|The fire staircase, or ‘stair to nowhere’: its stepped ceiling will be used to display objects|The loos on both floors have been treated with blackboard paint for impromptu messages||
07 Dec 2009

Wieden+Kennedy by Featherstone Young

Words by

Category: Interiors

Editor’s picks

Rapt Studio take inspiration from restaurants to design the LA Headquarters for ChowNow

TOG’s Black & White building in London celebrates timber inside and out

Are destination offices the new norm?

The grand dame of Picton, Ontario’s Main Street is given a new lease on life

Design Classics: Vitra showcases the Jean Prouvé collection – adaptable to home and the office

Supporting staff to manage menopause

Brand Spotlight: Swedish studio Blå Station bring their bold ideas to life

The Mustard Made London HQ Celebrates the Brand’s Colourful Identity

Long Read: Transforming work culture through leadership is an inside job

Interiors

Rapt Studio take inspiration from restaurants to design the LA Headquarters for ChowNow

TOG’s Black & White building in London celebrates timber inside and out

The grand dame of Picton, Ontario’s Main Street is given a new lease on life

The Mustard Made London HQ Celebrates the Brand’s Colourful Identity

A coworking space in London is reimagined to tackle loneliness

The design of One Hundred Shoreditch celebrates its East London community connection

Montreal-based Ivy Studio designed M.A.D. Collectif’s HQ to match their ever evolving needs

The Campari HQ in Brussels built around an aperitivo bar

Field Manoeuvres: Aylott + Van Tromp design bespoke wooden cabins for Nokken

Instagram





OnOffice | Design at Work