|||||||Fluorescent tubes have been replaced by a network of red flex||The zinc table is used by staff at lunch, and as extra meeting space||Wallpaper designed by Lauren Summers lines the entrance lobby|Wallpaper designed by Lauren Summers lines the entrance lobby||
11 Mar 2015

Timber from RAF hanger upcycled for Given HQ

Words by Clare Dowdy

Editor’s picks

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

Instagram


Workplace | Design | Architecture