||||||The inner workings of the firm are visible from the street|Bits of recycled floorboard from the neighbouring Polo outlet were used on the bespoke reception desk and partial height wall division e|A sculptural stair to the mezzanine is also the library|A key part of the brief was “no more mess”, so plenty of storage was incorporated into the scheme|The studio is set up in four teams. Personal belongings are kept in “hot boxes” so, in theory, people can move from desk to desk||
12 Mar 2010

Associated Architects revamps its HQ

Words by Helen Parton

Editor’s picks

Living Objects: Adorno presents a new wave of Polish craft and design

Kengo Kuma and Caran d’Ache have reimagined the Varius pen into a work of Japanese art

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Instagram


Workplace | Design | Architecture