Cesar Rubio||||||||||The building is an old laboratory research facility, with the loading dock now a lounge area and breakout space|Facebook’s instantly recognisable branding is prominent throughout|Different coloured carpet tiles from Milliken Contract, define the various departments of the building|Conference rooms each have their own style, and were given their names by staff|Staff are encouraged to personalise the office by adding their own artwork|The furniture was recycled from Facebook’s former offices, which were scattered throughout the city|An orange crane, left over from the office’s previous life as a lab, now supports a conference table|Exposed concrete walkways are the roads through this ‘mini city’|Huge expanses of whiteboard in one of the meeting rooms create the mother of all brainstorming hubs||
07 Dec 2009

Facebook’s Palo Alto offices by Studio O+A

Words by James McLachlan

Editor’s picks

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Vestre takes a dip into the world of ownerless marine plastics

Expressway by General Projects brings flexible workspace to the waterfront

Red Hot: VSHD Design fuse brutalism and cosmic lighting at The Spring Warehouse Gym

Instagram





Workplace | Design | Architecture