Jaime Virguez|Jaime Virguez|Jaime Virguez|Jaime Virguez|Jaime Virguez|Jaime Virguez||Curvy cardboard seating, intended to free the minds of creative workers|The “wall cocoon”, perfect for a bit of light reading (or a kip)|The funnel-shaped central volume merges in places with the columns|Symmetrical rows of desks create a contrast with the bulbous walls behind|A private office. The shape of the window was drawn freehand on the wall|Valtech’s home, a brownstone formerly belonging to General Electric||
15 Aug 2012

Valtech offices by Piret Johanson

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Instagram


Workplace | Design | Architecture