Richard Glover Photography|Richard Glover Photography|Richard Glover Photography|Richard Glover Photography|Richard Glover Photography|Richard Glover Photography||Goodbye fusty hierarchical office, hello open democratic workplace|The triple-height staircase void, embodying a new age of collaboration|Industrial construction materials have been softened and reinterpreted|Executive offices are placed centrally, facing outwards – so everyone can get a piece of the view|Natural materials and warm colours give a casual look to breakout areas|Full-height mirrors reflect the canopy of gum trees outside||
17 May 2011

Bates Smart’s Conneq project

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Instagram


Workplace | Design | Architecture