||||||||Tilt’s third collaboration with co-working provider Club Workspace|Power comes from the ceiling, the cable running inside curly PUR air hoses|Club Workspace’s Rotunda, an amphitheatre for working and gathering|The floor bears all the scars of the building’s former life as a tannery|The Hot Box, a former toilet block, now a shingle-clad brainstorming space|Team Rooms can accommodate larger groups of workers|Copper-pip wall lights, one of many Tilt-designed products used||
12 May 2014

Tilt designs co-working office for Club Workspace

Words by Helen Parton

Editor’s picks

Very Good & Proper launches latest collection for homeworking

Batek Architekten completes new flagship store of CBD brand VAAY in Berlin

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Instagram





Workplace | Design | Architecture