Nick Kane|Nick Kane||||||||Home sweet home|Bateman’s Row is nestled comfortably among Shoreditch’s industrial brick sheds|Once above the lower levels of the building, the proximity of the city hits home|The dark industrial brick base appears to be cast in shadow|Exposed concrete acts as a thermal mass, insulating the building|Theis and Khan’s office has exposed soffits and plenty of light|Triple-glazed windows open the space to extensive views without allowing in heat or noise|Through a combo of soft lighting and sunlight, the practice created a salubrious workplace||
08 Sep 2010

Theis and Khan’s Shoreditch HQ

Words by

Category: Architecture

Editor’s picks

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Creating innovative washrooms with Ideal Standard and Armitage Shanks

British Council for Offices celebrates the achievements of rising stars

Issue 161

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

Instagram





OnOffice | Design at work