Richard Stonehouse|Richard Stonehouse|Richard Stonehouse|Richard Stonehouse|Richard Stonehouse|Richard Stonehouse|Richard Stonehouse||Steel pin columns anchor the building; the Basingstoke canal runs below|A timber-clad box on the mezzanine floor serves as the charity’s auditorium|The furniture is from Kinnarps; its Bone chair is used in the lunch area|The leafy surroundings belie the building’s location in Woking town centre|Four wind cowls pop up along the roofline|The elegant timber lattice is a feature that Hopkins has employed before|Jason Bruges Studio’s Panda Eyes, made from automated collection boxes||
16 Dec 2013

WWF-UK by Hopkins Architects

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Instagram


Workplace | Design | Architecture