Christiane Ingenthron|Christiane Ingenthron|Christiane Ingenthron|Christiane Ingenthron|Christiane Ingenthron||$1,000 shipping-containers turned into offices in an LA warehouse|Inside the tunnel; each end is glazed, so it feels more boardroom than bunker|The kitchen area, with flashes of corporate yellow|Timber and plants soften hard edges|A cubicle-free layout, unusual for the US||
17 Apr 2013

Tunnel vision at Cuningham Group, LA

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Very Good & Proper launches latest collection for homeworking

Batek Architekten completes new flagship store of CBD brand VAAY in Berlin

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Instagram





Workplace | Design | Architecture