David Wakely|David Wakely|David Wakely|David Wakely|David Wakely|David Wakely|David Wakely|David Wakely||Pivoting doors close off the box-like conference room to the rest of the space|The early-20th-century dancehall was taken back to brick and timber|Open-tread stairs clad in reclaimed timber lead up to the new mezzanine|Up on the mezzanine, the steel-mesh balustrade matches the desk partitions|The desk and other furniture are from Coalesse, a client of Tolleson’s|Skylights and glass walls help light to penetrate|Flos’s Skygarden pendant gangs in the kitchen|The kitchen table is used as extra meeting space||
06 Dec 2013

Tolleson’s San Francisco HQ by Huntsman AG

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

How office spaces can help solve the challenges of working parents

ARC Club opens up its latest local co-working enterprise in Camberwell

Why being yourself at work means everybody wins

Loehr’s wall-mounted desk fits right in

What is burnout and why does it matter?

Comms agency Zetteler wants its London office to reflect the company’s desire for positive change

The country with the happiest workforce also has high levels of trust and equality in staff

Wellness is too big to be ignored — so why aren’t we paying it more attention?

The new ‘Icon’ by Mara

Instagram





Workplace | Design | Architecture