Ivan Brody|Ivan Brody|Ivan Brody|Ivan Brody|Ivan Brody|Ivan Brody||A “forest clearing” of green sofas and suspended wooden beams|”Floating” glass-clad meeting rooms, broken up by the steady glow from giant light boxes|The “forest clearing” area, with delicate leaf-like tables and suspended timber beam lights|Tending the kitchen garden: green is very on-brand|Dubbed the monastery, this CNC-cut box is a place for deep thought (and secret phone calls)|Oak reading boxes turn a blank corridor into useful spaces||
16 Jan 2012

Netlife’s Urban Forest

Words by

Category: Interiors

Editor’s picks

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Creating innovative washrooms with Ideal Standard and Armitage Shanks

British Council for Offices celebrates the achievements of rising stars

Issue 161

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

Instagram





OnOffice | Design at work