Jonas Lindström|Anton Sucksdorff|Jonas Lindström|Jonas Lindström|Jonas Lindström|Jonas Lindström|||A new mezzanine level houses the desks, leaving the rest of the studio as flexible space for community events|Form Us With Love’s (l-r) Jonas Pettersson, Petrus Palmér and John Löfgren stay in-keeping with the monochrome theme of their studio|FUWL’s pressed-felt lampshade above the conference table is meant to soften the look and improve acoustics|Fluorescent strip lighting runs the length of the ceilings – dimmable for a more or less cosy atmosphere|Original features that fit in with the industrial aesthetic, such as the radiators, have been retained|The ghostly white kitchen is barely visible in its spot under the staircase|||
14 Feb 2011

Form us with love’s Swedish HQ

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Why purpose is key to successful businesses – and how you can find it

Very Good & Proper launches latest collection for homeworking

Batek Architekten completes new flagship store of CBD brand VAAY in Berlin

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

Instagram





Workplace | Design | Architecture