Alex Delfanne||||||Full height windows offer an eye onto the charity’s work|The ground-floor entrance, lit to gallery standard to display the foundation’s important art collection|A meeting room, furnished with paintings by Portuguese artist Angelo de Sousa, opens out to gallery space|Furniture in the entrance area can be cleared for parties and functions|The first-floor corridor (with Desso carpet) leads past the director’s office and into the open-plan work area at the front of the building||
07 Dec 2009

Calouste Gulbenkian’s UK headquarters

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

The world’s first high performance mask uses bio-based air filtration

Kettal presents Pavilion O to solve post-pandemic office needs

Mercuryo’s modern Moscow office shows why the future of work is hybrid

Triple Ferraz is Spain’s first net-zero coworking and events space

Forecasting the future of workplace restaurants

Ones to Watch: Micaela Sharp Design

Coworking space provider LABS unveils new workplace and lifestyle destination Victoria House

Fabrix and pH+ sustainably transform 19th century Victorian furniture warehouse in Camden

Tarkett launches iD Inspiration range designed for circularity

Instagram





Workplace | Design | Architecture