Gareth Gardner/ Will Pryce|Gareth Gardner/ Will Pryce|Gareth Gardner/ Will Pryce|Gareth Gardner/ Will Pryce|Gareth Gardner/ Will Pryce|Gareth Gardner/ Will Pryce|Gareth Gardner/ Will Pryce|Gareth Gardner/ Will Pryce||Quay House’s rows of circular seating signal a move away from formal spaces|A cartoon approach to colour and scale makes for an energetic place to work|Storage inspired by the digital pixel, with clashing colours taken from a TV test card|ID:SR’s “activity-driven design” means lots of non-workstation areas for meetings|MediaCityUK: uneasy in its surroundings, it hides a much more thought-through interior|A different coloured timber (here stained black) distinguishes each building|The textile used on the stools is the result of a student design competition|ID:SR targeted British furniture brands like James Burleigh and naughtone||
06 Dec 2011

BBC moves North

Words by

Category: Interiors

Editor’s picks

Bentley unveils new designs for the home office at Milan Design Week 2024

Ligne Roset partners with MycoWorks to increase its use of mycelium-based materials

Vitra replaces its iconic Eames Plastic Chair with a recycled plastic model

Arper launches new table collection designed by Doshi Levien

Digital Material Hub Renée Materials is on a mission to reduce waste and boost creativity

Office noise: The UK’s productivity pitfall

New community space designed by Artefact opens in North London

Novocastrian launches new lighting collection inspired by Britain’s railways

Mosaic Factory’s latest Tile Collection merges contemporary art and traditional craft

Interiors

New community space designed by Artefact opens in North London

TR Studio merges wellness and art in its latest project for Reform Athletica

Locke opens its first Swiss aparthotel with interiors designed by Sella

Note Design Studio creates Scandi-inspired showroom for Tarkett

HTA unveils new office space in Hackney Wick

Art Nouveau meets brutalism in this latest offering of The Hoxton Berlin

Silver Linings: The latest TOG workplace takes inspiration from London’s historic Silver Vaults

Silversquare Guillemins coworking space in Liège, Belgium embodies a mix of art and craft

London’s Oxford Street Evolution: The Parcels Building’s transformative interiors designed by Piercy&Co

Instagram





OnOffice | Design at Work