Alfonso Quiroga|Alfonso Quiroga|Alfonso Quiroga|Alfonso Quiroga|Alfonso Quiroga|Alfonso Quiroga||Vitra chairs and real trees riff on the Foundation’s arboreal logo|The side-street entrance, spruced up with benches and a living wall|The ground floor conference room, which can seat up to 200|In crisply outlined black and white, a new staircase is the architects’ most significant layout change|The main desk area use only furniture to break up the space|A timber lantern directs non-UV-filtered light down to the trees below||
18 Mar 2013

A warehouse revamp by MVN Arquitectos

Words by James McLachlan

Editor’s picks

How office spaces can help solve the challenges of working parents

ARC Club opens up its latest local co-working enterprise in Camberwell

Why being yourself at work means everybody wins

Loehr’s wall-mounted desk fits right in

What is burnout and why does it matter?

Comms agency Zetteler wants its London office to reflect the company’s desire for positive change

The country with the happiest workforce also has high levels of trust and equality in staff

Wellness is too big to be ignored — so why aren’t we paying it more attention?

The new ‘Icon’ by Mara

Instagram





Workplace | Design | Architecture