||||The station reclaims a clock and signage from the original building|On the concourse, a cedar-clad ceiling helps to soften the cavernous space|The once-exposed platforms are sheltered by a roof covered in photovoltaics||
14 May 2014

Team CS updates Rotterdam Centraal

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

Jon Grant London’s 6 metre hot-desking table is made for both socialising and social distancing

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

Instagram





Workplace | Design | Architecture