||||||Gabled sections echo the shape of the local fishermen’s huts|Gentle slopes help the building settle into its beach setting|Robinia wood cladding gives the centre a crafted feel|Moooi’s Dear Ingo ceiling light hangs above a play area|Budget-friendly plywood forms various nooks and crannies||
20 Jan 2015

Swedish preschool pays homage to fisherman huts

Words by James McLachlan

Editor’s picks

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Instagram


Workplace | Design | Architecture