Iwan Baan||||||SelgasCano’s new HQ goes back to nature|The north-facing wall is a 20mm-thick curved window made of transparent plexiglas, while the opaque south-facing wall uses a ‘sandwich’ of fibreglass, polyester and insulation|Steps lead up from entrance level to the tubular space with its long row of workstations – all of them hotdesks|Wooden planks are used for paving outside the tubular structure|Concrete steps cut into the earth lead down into the office’s entrance||
21 Oct 2009

SelgasCano’s enchanting office

Words by Helen Parton

Editor’s picks

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Vestre takes a dip into the world of ownerless marine plastics

Expressway by General Projects brings flexible workspace to the waterfront

Red Hot: VSHD Design fuse brutalism and cosmic lighting at The Spring Warehouse Gym

Instagram





Workplace | Design | Architecture