||||||||||Zandlaan school in Ede, the Netherlands|The folded aluminium facade sits on top of a grey brick plinth|Stairs and balconies in red and orange line the large central atrium|The 11,000sq m warehouse-like building unifies four schools under one roof|The corridors and staircases bring life to the otherwise plain white interiors|Classrooms overlook the large atrium|Stairways double as seating areas|Curved walls and soft tones create a calming atmosphere in the learning areas|Curved walls and soft tones create a calming atmosphere in the learning areas||
09 Mar 2015

A tribute to nature: Zandlaan school by LIAG Architecten

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture