Tonatiuh Ambrosetti|Tonatiuh Ambrosetti|Tonatiuh Ambrosetti|Tonatiuh Ambrosetti|Tonatiuh Ambrosetti|Tonatiuh Ambrosetti|Tonatiuh Ambrosetti|Tonatiuh Ambrosetti||Helter skelter: a helical staircase interrupts the strict facade of PRS’s building|A difficult setting – sandwiched between the train tracks and a 1980s building|Aluminium and glass were used for their resistance to dust from the railway line|The building rises above a single-storey hall and courtyard that unifies the site|Carpeted conference areas use mesh panels instead of a suspended ceiling|The sinuous concrete escape staircase, up close|Swiss humour: putting a dining room bang in the middle of a car park|The butterfly-shaped courtyard is shared between all the site’s buildings||
18 Aug 2011

ECA/OAI office by Personeni Raffaele Schärer

Words by

Category: Architecture

Editor’s picks

Matthew Robertson explores the positive impact of letting the outdoors in

A former artist’s studio is transformed into an intimate office space

Global interdisciplinary practice BDP celebrates 50 years of interior design

Piercy&Company collaborated with artists, designers and makers on the refurbishment of Exchange House in London

Obo launches Lightly in the UK – an intentionally mobile stacking chair made of plant and post-consumer waste

Designer Ronan Bouroullec’s pen drawings inspire his latest collaboration with Kvadrat

KKDW Studios design versatile office and studio for Yoga with Adriene

Furniture design studio Coil + Drift relocate their Brooklyn HQ to Upstate New York

Danish brand Mater is ‘making waste beautiful’ with their furniture collection

Interiors

A former artist’s studio is transformed into an intimate office space

Global interdisciplinary practice BDP celebrates 50 years of interior design

Piercy&Company collaborated with artists, designers and makers on the refurbishment of Exchange House in London

KKDW Studios design versatile office and studio for Yoga with Adriene

Furniture design studio Coil + Drift relocate their Brooklyn HQ to Upstate New York

Office S&M ‘do more with less’ in their east London office incorporating colour, innovative materials and lush plants

Jules Brisson designs a tribute to the agricultural world for the Parisian-based magazine Le Betteravier français

A Swiss chalet houses a high-end restaurant and hotel designed by Space Copenhagen

Coworking space Juno House – Barcelona’s first women-only private membership club

Instagram





OnOffice | Design at Work