|||||||||||||Flexible layouts allows the ground-floor area to be multi-functional|The raw steel reception desk|Glass partitions provide a view beyond the monochrome halls|Ninetynine cut into the ground floor to provide access to the basement|The stairwell provides a mezzanine used as both a studio and a stage for events|Ninetynine sourced vintage and second-hand furniture for the eight editing suites|The design creates a blank canvas on which to showcase Vice work|Ninety nine sourced vintage and second-hand furniture for the eight editing suites|The continuous custom-made desk encourages staff to be team players|The continuous custom-made desk encourages staff to be ‘team players’|The photographic studio/meeting room shuttered by a garage door|The red-brick building formerly housed a bank||
04 Jun 2015

Vice gets serious with “tough” new Amsterdam HQ

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

ARC Club opens up its latest local co-working enterprise in Camberwell

Why being yourself at work means everybody wins

Loehr’s wall-mounted desk fits right in

What is burnout and why does it matter?

Comms agency Zetteler wants its London office to reflect the company’s desire for positive change

The country with the happiest workforce also has high levels of trust and equality in staff

Wellness is too big to be ignored — so why aren’t we paying it more attention?

The new ‘Icon’ by Mara

How to eat yourself happy at work

Instagram





Workplace | Design | Architecture