Ralf Buscher|Ralf Buscher|Ralf Buscher|Ralf Buscher|Ralf Buscher||JVM’s Trojan Horse logo inspired its seating area: staff sit inside the “carcass”|A further Trojan Horse-inspired meeting area sits on the floor|The directors are “caged” in one room, visible through large steel louvers|A wooden hatch, built into the wall of the finance director’s office|Wooden planks can be stacked up to screen off the PA’s offices||
15 Sep 2011

Trojan Horse by Stephen Williams Associates

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture