||||||||A lime green Smeg and hot pink stripes on the polished concrete|A sculptural stairwell: O+A believes functional elements offer unique opportunities for design|The classroom area includes raw materials such as wood, steel and metal|Bicycle racks are incorporated as a design feature|The tree-house like “nook” for employees to rest in|Hot pink cushions and a glass phone booth beneath the staircase|A quiet spot upholstered in Paul Smith plaid||
03 Jul 2014

Capital One Labs’ HQ, by Studio O+A

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture