|||||||||||||||In the company’s previous office the reception was cut off from the rest of the team on a different floor. The new space aims to bring everyone together.|The reception desk made with the same timber as the floor to create a seamless appearance|Graphics in the reception detail the company ethos|Pastel furniture from Hay and Muuto in the reception|A meeting room with Hay About A Chair seating, and Rosthchild & Bicars pendant lamps|An informal working space with colourful Eames Dar Chairs|The bespoke lighting feature made with bamboo dipped in colourful paint|Another informal work area with a Morgan Miami sofa and Donna Wilson poufs|Another informal work area with a Morgan Miami sofa and Donna Wilson poufs|Striped felt divider by Selina Rose|The kitchen contains window plantings, writable cupboard surfaces and a special table for “cake of the week”|Wall graphics detailing the company’s driving principles|Wall graphics detailing the company’s driving principles|Surface-mounted squirrel cage bulbs||
10 Mar 2015

MoreySmith layers colour on neutrals at London First HQ

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Instagram


Workplace | Design | Architecture