|||||||The bespoke rug in reception combines the Case Study Houses colour scheme|Classic Eames chairs were also used in the Case Study Homes|A slanted-ceiling boardroom|Sculptural clusters of lighting in the reception area|’The best of Modernisn’ encapsulated in the Mayfair office design|The office boasts spectacular views across the rooftops of central London||
20 Nov 2014

LA Case Study Houses inspire Mayfair office

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture