|||||||||Skewered internal windows offer an unconventional outlook|A raw, flexible interior suits a ‘scrappy’ company, not keen on corporate decorum|Funny or Die is based on The Lot, an LA production studio with a storied past|Spaces have been designed around noise control and the level of privacy required|Meeting spaces are bathed in cerulean blue and exposed ceilings add a rawness|Yellow is repeated as an accent colour, including on the stairs that link the two floors|Exposed metal stud work on the walls emphasises a ‘work in progress’ concept|Low-fi materials like pegboard and OSB helped keep costs low||
04 Nov 2014

Funny or Die’s LA office by Clive Wilkinson Architects

Words by Samantha Tse

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture