Matthew J Wilson||||||A gallery area is used to showcase the studio’s talents|Smooth Indiana limestone meets glass and steel on the staircase|The ‘sanctuary’ for models|Maple veneer desks next to the work area used for printing, framing and mounting|Original concrete columns were left as they were||

Editor’s picks

Finland welcomes new design festival to Helsinki

Shim-Sutcliffe Architects and Atelier Ace bring a new vision of Toronto to life with Ace Hotel’s first Canadian location

MoreySmith Design Clockwise’s Latest Flexible Workspace in the Historic Generator Building

Biophilic design and a sustainable approach to reuse define a new shared workspace in London

Hello Wood creates a collection of boulder-like cabins in the Hungarian countryside

Feel Good Friday: The impact of prioritising our wellbeing on our creativity

MullenLowe Group’s new airy reception and cafe

Feel Good Friday: The new green age of workplace design

5 tips on creating a dog-friendly workplace

Instagram





Workplace | Design | Architecture