||||Brady Mallalieu panelled the atrium with an acoustic timber-batten system|The spiral staircase links the atrium to the ground floor and acts as point of interest in the room|The staircase’s balustrade is made with glass at the ground floor level to avoid breaking up the horizontal plane of the wooden panelling||
29 Oct 2014

Contemporary update of listed office building

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

At work with Monica Pedrali

Rolling Stock Yard by Squire & Partners brings industrial-aesthetic workspaces to King’s Cross

Noke Architects design jewellery boutique inspired by soft, fluid shapes

imm cologne launches 18th edition of Pure Talents Contest 2021

LOEHR’s new collection brings playful colour to functional furniture

Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Blå Station introduces hygiene screens into its modular seating

Caran d’Ache’s new exotic wood pencils conjure the spirit of the Alps

Inside Pedrali’s New Ideas for 2020

Instagram


Workplace | Design | Architecture