Benjamin Boccas|||||A ceiling of reclaimed wood scraps is the prominent feature of the new Bearstech office|Wall partitioning was removed in order to expose the lovely red brick and Parisian rock|The cave-like meeting room can be clearly seen through the shopfront window|A bench made of industrial cardboard and felt divides the work area from the meeting room||
20 Aug 2009

Bearstech Parisian HQ by Paul Coudamy

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Shim-Sutcliffe Architects and Atelier Ace bring a new vision of Toronto to life with Ace Hotel’s first Canadian location

MoreySmith Design Clockwise’s Latest Flexible Workspace in the Historic Generator Building

Biophilic design and a sustainable approach to reuse define a new shared workspace in London

Hello Wood creates a collection of boulder-like cabins in the Hungarian countryside

Feel Good Friday: The impact of prioritising our wellbeing on our creativity

MullenLowe Group’s new airy reception and cafe

Feel Good Friday: The new green age of workplace design

5 tips on creating a dog-friendly workplace

Scandi Style: 3 easy hacks to organise your desk

Instagram





Workplace | Design | Architecture