||||||||||||Circular oculi connect the floors and encourage integration|The ‘coin’ stair took three months to install and required a structural column to be removed|The stairwell features bleachers that can accommodate office-wide meetings|The upper levels are connected by a perforated-metal spiral staircase|The top floor contains a bamboo-clad library ‘den’|Wieden+Kennedy’s work is highly collaborative and required a variety of meeting spaces|Soft seating for informal discussions|Ten-foot blackened steel tables for quick reviews|The 6th floor park for socialising and yoga classes|Blueberry bushes surround the outdoor park and are visible from the street|The multi-purpose gym encourages interaction and recreation with ping-pong and foosball||
23 Jun 2014

Ad land grows up with W+K’s office redesign by WorkAC

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Instagram


Workplace | Design | Architecture