David Churchill|David Churchill|David Churchill|David Churchill|David Churchill||Broadcaster Viacom brings it all together in Camden|Rated BREEAM Very Good, the building includes a living wall, fed by rainwater|One of two atriums – an art-filled, flexible space for gigs and gatherings|Metal mesh screens conceal acoustic panels. Spongebob seems to approve|In the second atrium, the skylights echo the graduated colour of the facade’s fins||
19 Mar 2014

Viacom’s Camden HQ by Jacobs Webber / WATG

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

MoreySmith Design Clockwise’s Latest Flexible Workspace in the Historic Generator Building

Biophilic design and a sustainable approach to reuse define a new shared workspace in London

Hello Wood creates a collection of boulder-like cabins in the Hungarian countryside

Feel Good Friday: The impact of prioritising our wellbeing on our creativity

MullenLowe Group’s new airy reception and cafe

Feel Good Friday: The new green age of workplace design

5 tips on creating a dog-friendly workplace

Scandi Style: 3 easy hacks to organise your desk

6 garden offices for working from home

Instagram





Workplace | Design | Architecture