||The concrete cross and bamboo staircase create visual drama||
16 Feb 2016

Utrecht University’s science campus by Ector Hoogstad Architecten

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Rolling Stock Yard by Squire & Partners brings industrial-aesthetic workspaces to King’s Cross

Noke Architects design jewellery boutique inspired by soft, fluid shapes

LOEHR’s new collection brings playful colour to functional furniture

Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Blå Station introduces hygiene screens into its modular seating

Caran d’Ache’s new exotic wood pencils conjure the spirit of the Alps

Inside Pedrali’s New Ideas for 2020

Masquespacio creates a colour blocked co-working space in Valencia

Vitra launches new Dancing Office furniture system

Instagram


Workplace | Design | Architecture