Benjamin Benschneider/Lara Swimmer|Benjamin Benschneider/Lara Swimmer|Benjamin Benschneider/Lara Swimmer|Benjamin Benschneider/Lara Swimmer|Benjamin Benschneider/Lara Swimmer|Benjamin Benschneider/Lara Swimmer|Benjamin Benschneider/Lara Swimmer||The US Army Corps of Engineers’ HQ, built on the site of a Ford plant|Reclaimed fir clads the interiors|The angular river-facing exterior|Shaped like a salmon steak, the building is entered at the top of the curve|Glass walls are etched with geographical data, reflecting USACE’s work|Staff are still in cubicles, but with lower divides for a more open feel|Gentle views of the barges floating past on the Duwamish river||
27 Sep 2013

US Army Corps of Engineers HQ by ZGF

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Instagram





Workplace | Design | Architecture