Gurkan Akay|Gurkan Akay|Gurkan Akay|Gurkan Akay|Gurkan Akay||||The central courtyard at night overlooked on three sides by offices|The large atrium features a staircase made from locally-sourced chestnut|The majority of the workspaces are left open plan for maximum flexibility|A cuboid meeting pod sticks out over the courtyard, while a large screen allows the space to be used as an open-air cinema|The glazed ground floor restaurant, which opens out onto the central courtyard|Axonometric plan of the project|The building’s front entrance. Note the curved wall below the main structure, which doubles as an exhibition space||

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture