David Duncan Livingston|David Duncan Livingston|David Duncan Livingston|David Duncan Livingston||A landscaped courtyard garden is the building’s “centripetal force”|Glass doors slide back to blur the boundaries between inside and out|Employees work in semi-open cubicles within their project teams|The two wings’ narrow footprint allows for cross-ventilation||
18 Feb 2013

The Packard Foundation by EHDD

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Chat Board and Million Cph unveil multi-functional table Mies Collab

The world’s first high performance mask uses bio-based air filtration

Kettal presents Pavilion O to solve post-pandemic office needs

Mercuryo’s modern Moscow office shows why the future of work is hybrid

Triple Ferraz is Spain’s first net-zero coworking and events space

Forecasting the future of workplace restaurants

Ones to Watch: Micaela Sharp Design

Coworking space provider LABS unveils new workplace and lifestyle destination Victoria House

Fabrix and pH+ sustainably transform 19th century Victorian furniture warehouse in Camden

Instagram





Workplace | Design | Architecture